KRR Presents: Suomi Cup turnaus V – Tyttö sinulla on tähti

 

”Urheilutoimittajien ja yleisön ylistämä Tyttö, sinulla on tähti on ajankuva nykypäivän urheilusta – laji, joka koskettaa ikään ja sukupuoleen katsomatta. Se on strateginen ja kiihkeä tarina tähdistä ja raidoista, jameista ja jäähyistä.”

Tietsä ku osa jengist on vielki derbyst et joo jotai lesbohuispaust ja showpainii ja ketä kiinnostaa jotku chicksit skrinnaamas ympyrää? Ni niille spedeille infoluonteisena statementtina vaa, et moi ei tääl kaikki oo lesboi ja muutenki hei vähän väsyny toi jaottelu et homot ja massavaniljat ja sit on viel bisset jotka ei vaan osaa päättää, tervetuloa 2010-luvulle senkin persut. Ja mitä huispaukseen tulee ni meil on skrinnarit eikä luutii ja Potterhan on siis täydes fiktioskenes ja meil on aika paljon enemmän substanssii niinku muutenki.

Ei täs oo enää pitkään aikaan riittäny et on talenttii ja swägää ja nätit sääret. Me tehään duunii tän eteen ja oltiin esims ekoja maailmas (kelaa, maailmas!), jotka perusti kansallisen arvokisasarjan jos nyt vähän voi raidaa. Melko mehuu, sanoisin.

Tän eventin ekas geimis Turku ja Tampere mättää toisiaan niinku ei koskaan ennen! No LÅL, läppä, nehän nyt on aina rageemas radal toisilleen – ja kieltämättä ihan sumeen tasasii! Ei pysty kyl lottoon et miten täs käy.

Toka matsi on niinku IFK ja Jokerit, sä tiiät tän setin. Suomiderbyn Sharksit ja Jetsit (googlaa länsipuolelt jos et catchaa, keijo), Kallio Rolling Rainbow ja Helsinki Roller Derby flaidaa (mut vaan radalla!) ja selvittää, kummast tulee tänä vuonna Stadin derbypäälliköit. Viime vuonna HRD korjas potin, sitä edellisenä se oli KRR joka määräs.

Tuu tsekkaa kuka on mack ja kuka wack.

——

Suomi Cup Turnaus V: TYTTÖ SINULLA ON TÄHTI
La 30.5.2015
Pasilan urheiluhalli, Radiokatu 22

14.00 Ovet auki yleisölle
14.30 Dirty River Roller Grrrls vs. Tampere Roller Derby 
16.45 Kallio Rolling Rainbow vs. Helsinki Roller Derby

Liput ovelta 12 € käteisellä.
Ennakkoon Tiketistä 9 € (+ 1,50 € palvelumaksu) 
Alle 12-vuotiaat sisään ilmaiseksi.