Jyväskylässä Kinis voitti pelin, liukumäen ja karaoken – miten käy Tampereen?

Kinapori Fistfunkers kilpailee parhaillaan roller derbyn SM-sarjassa, jossa se saa lauantaina 16.3. vastukseseen Tampere Roller Derbyn. Tuleva peli pelataan Kinikselle tutussa Pasilan Urheiluhallissa, tsekkaa Facebook-tapahtuma.

Kinapori oli kaksi viikkoa sitten pelimatkalla Jyväskylässä, mistä kotiin saatiin kolme voittoa. Iltapäivällä voitettiin SM-sarjan peli Jyväskylä Roller Derbyä vastaan 207-65 ja illalla Peurungan kylpylä-hotellissa vesiliukumäen paras laskuaika sekä karaokelle jatkoaika. Saadaanko nämä kaikki meriitit yhdistettyä Tampereen voittamiseksi? Myy, Kiniksen toinen kapteeni, vastasi toimittajan kysymyksiin.

Kerrotko ensin derbyhistoriastasi?

Aloitin 2013 syksyllä Oulussa. Siellä pelasin derbyä 2014-2017, kun syksyllä lähdin Kööpenhaminaan vaihtoon. Köpiksessä pelasin vuoden ajan CRD All Starsissa, ennen kuin syksyllä 2018 muutin Helsinkiin ja liityin Kallion joukkueeseen.

Mitä muuta teet KRR:ssä kuin pelaat?

Liian montaa hommaa! Kuulun seuran merch-jaostoon, seuran hallitukseen ja B-joukkueen kapteenistoon.

Mikä on parasta Kinapori Fistfunkersissa?

Kiniksessä on parasta tyypit, joiden kanssa saa pelata ja se et vaikeuksista huolimatta ei luovuteta.

Paras SM-sarjan hetki tähän mennessä?

Jyväskylä-pelissä oltiin sovittu strategia ja jokainen sitoutu siihen täysillä.

Entä miten Tampere voitetaan?

Tahdonvoimalla ja itsevarmuudella!

Aiemmin kaudella Kinapori on pelannut myös Helsinki Roller Derbyn Queen B’siä vastaan ja tulee myöhemmin keväällä kohtaamaan Tampereen lisäksi Oulun ja Turun derbyjoukkueet. Kuka kruunataan SM-voittajaksi Vantaalla? Voit seurata kauden etenemistä Roller Derby Finlandin sivuilta (www.rollerderbyfinland.com/suomi-cup/otteluohjelma/) ja tulla seuraamaan pelejä myös paikan päälle!

Image by Marko Niemelä.