TÄMÄ ON KALLIO

Kallio ollaan me!

Kallio Rolling Rainbow on Helsingissä vuonna 2010 perustettu roller derby -seura. Juuremme ovat syvällä Kallion La Ramblan, Vaasankadun asfaltissa – jaamme rakkauden lajiin, katuun sekä sateenkaaren jokaiseen väriin. KRR on sitkeä, rosoinen ja kirjava, kuten Kalliokin.

Seuramme koostuu kolmesta aktiivisesta roller derby -joukkueesta, valmennuksesta, toimitsijoista, vapaaehtoisistamme sekä kannattajistamme. Maailmalla ja tähtenämme Kalliota johdattaa A-joukkueemme Kallio All Colours. All Colours koostuu neljäsvuosittain päivittyvästä kahdenkymmenen pelaajan charterista sekä heidän valmentajistaan.

Kinapori Fistfunkers on B-joukkueemme, joka kilpailee myös niin ulkomailla kuin Suomessa esimerkiksi kansallisessa Suomi Cup -sarjassa. Kallio Rolling Rainbow’lla on hallussaan Suomen Mestaruudet vuosilta 2013, 2015 sekä 2016.

Kallion pelityyliin pelaajia kasvattaa C-joukkue Piritorin Ässät. Ässät ovat useimmille roller derbyn aloittajille ensimmäinen, oma joukkueyhteisönsä, joka tarjoaa mahdollisuuksia niin harrastaa kuin treenata tavoitteellisesti.

Kallio Rolling Rainbow’n ydinarvot löytyvät yhdenvertaisuudesta ja avoimuudesta, sateenkaaresta, glitteristä sekä luistelun vauhdista. Haluamme olla kaikille saavutettava tapa harrastaa roller derbyn parissa, oli kunkin oma muoto sitten valmentajana, toimitsijana nso:sta tuomariin tai luistelijana millä tavoitteilla vain.

Kallion säännöissä seisoo, että edistämme ihmisten yhdenvertaisuutta kansallisuuteen, ihonväriin, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Meidän kanssamme voi tulla treenaamaan ja hengaamaan jokainen juuri sellaisena kuin on. Seurassamme toimii yhdenvertaisuus- sekä sovitteluryhmä, jotka työskentelevät tasa-arvoisen toiminnan, läpinäkyvän päätöksenteon ja hyvän yhteishengen puolesta.

Kallio Rolling Rainbow on saanut toimintaansa opetus- ja kulttuuriministeriön jakamaa seuratukea.

Kallio Rolling Rainbow -räppi hupivirsikirjastamme:

Rolling Rainbow, pommit tippuu
Söpöt söpöt söpöt söpöt söpöt puput vittuun
B12, suppopäät nyökkää
Oikees ollaan, Vaasankatu hyökkää!