Kinapori Fistfunkers voitti molemmat pelinsä Ruotsissa

Kallio Rolling Rainbow:n B-joukkue Kinapori Fistfunkers pelasi Keski-Ruotsissa lauantaina 5.11. Norrköpingin A-joukkuetta Sluts Unitedia ja sunnuntaina 6.11. Västerås Roller Derbyä vastaan voittoisasti.

Uusi joukkue ja valmennus on ollut toiminnassa elokuusta saakka, ja nämä olivat joukkueen ensimmäisiä yhteisiä virallisia pelejä nykyisellä kokoonpanolla.

TOTL REKL FATL SHIT

 

Ensimmäinen peli oli aivan ensimmäisen erän loppuun asti tasainen, ja molemmat joukkueet nappasivatkin vuorotellen liidejä. Toinen erä alkoi Kallion ylivoimalla, jonka myötä Kallio kiri piste-eroa jami jamilta suuremmaksi. Norrköping ei missään kohti kuitenkaan antanut yhtäkään pistettä Kalliolle ilmaiseksi ja pelin toiseksi viimeisessä jamissa Norrköping kuroi piste-eroa umpeen lähes 30 pisteen jamilla. Peli päättyi kuitenkin Kallion voittoon pistein 142-191.

Kinapori Fistfunkers voitti Norrköping:n Sluts Unitedin pistein 142-191

 

Sunnuntaiaamun pelissä vastaan asettui Västeråsin joukkue. Kallio piti peliä hallussa alusta asti ja Kinapori pääsi testaamaan erilaisia harjoiteltuja lähtö- ja hyökkäyskuvioita. Molemmat joukkueet taistelivat koko 60 minuutin ajan, ja onnistumisia tapahtui puolin ja toisin. Parhaimmillaan Kallion timanttimuodostelma sai pideltyä Västeråsin jammeria koko jamin ajan. Kuitenkin Västerås onnistui paikoitellen yllättämään Kallion seinät sekä pysäyttämään pisteiden teon hienoilla starpasseilla ja -stasheilla. Peli päättyi pistein 63 – 358 Kinaporille.

Peli Västerås Roller Derbyä on parhaillaan katsottavissa Vimeossa.

Kallion Rolling Rainbown B-joukkueen päävalmentajan Niina Sepposen mukaan treeneissä tehdyt asiat saatiin hienosti siirrettyä myös pelitilanteisiin, ja viikonlopun aikana nähtiin, kuinka joukkue on alkanut hioutua yhteen. Pelien sisällä ja välillä näkyi kehitystä, mistä onkin hyvä lähteä jatkamaan 26.11. Helsingin Pasilassa pelattavaan kotipeliin Berliinin B-joukkuetta vastaan!