Rohkea nokan lyö – KRR:n kevään alkeiskurssin lähtötunnelmia

Lauantai, keskipäivän harmaassa tihkuisessa usvassa häämöttävän Pasilan Urheiluhalli. Vähän harmahtavasta viikonloppukelistä huolimatta ilmassa on jännityksen ja uuden alun tuntua. Miljöö on valmis Kallion vuoden 2017 ensimmäiselle alkeiskurssille.

Väkeä alkaa ilmestyä urheiluhallin salin ovelle uteliaana ja reippaana. Osallistujien pääluku on huimaava ja järjestäjänä vähän jännittää riittääkö kaikille lainavälineitä. Vähitellen pienen säädön ja harsoilun jälkeen kaikille saadaan kamat päälle ja luistelijat liikkeelle. Osa hahmoista on tullut jo aloittamaan kevään fresarikurssilla ja osa on vasta ensimmäistä kertaa kokeilemassa kepillä parkettia. Kasvoilta paistaa jännitystä ja intoa.

Osallistujien määrä yllätti järjestäjän – innokkaita kokeilijoita riitti radalla.

Esittelyjen ja alkufanfaarien jälkeen vietämme puolitoista tuntia tunnustellen lattiaa ja luistimien tuntua jalassa, käymme läpi makkarat sekä jarruttamiset. Uskallamme kokeilla jopa kääntymistä ja takaperin luistelua. On mahtavaa nähdä kuinka kaikki kehittyvät jo tunnin sisällä huimasti ja kuinka vauhti kiihtyy rohkeuden kasvaessa. Kaatumisista kehutaan – jos löytää itsensä nokka vasten parkettia, on uskaltanut testata rajojaan!

Machu Bitchu opasti luistelijoita perustekniikkojen saloihin.

Iloisia hahmoja riittää loppuviesteihin asti, ja me vanhat pääsemme lyömään käpäliä yhteen uusille sankareillemme. On ollut ihana toivottaa kaikki mukaan sateenkaarenkirjavaan joukkoomme, odotamme hienoja hetkiä kanssanne tänä keväänä!

Kirjoittaja Vattuvimma #410 eli tuttavallisemmin Mäyrä pelaa All Coloursissa ja koordinoi Kallio Rolling Rainbow’n varainkeruuta ja tapahtumatuotantoja. Moninaisia supervoimia piilotteleva Mäyrä käyttää usein arjen valepukuna huolestunutta ilmettä ja Clark Kent -laseja.

Kuvat: Erika Luoto

Kallio Rolling Rainbow’n roller derbyn alkeiskurssille mahtuu vielä mukaan! Voimme tarvittaessa vuokrata luistimia sekä suojia joko osaksi kurssia tai koko kurssin ajaksi! Kysy lisää tai ilmoittaudu info@rollingrainbow.com!

Roller derbyä urheilugaalassa 2017Kallio FINvitational 2017