KRR Open Skate Sat. 30th May @Pasilan Urheiluhallit, Helsinki!

 

Me tahdomme SINUT!

Oletko aina halunnut osata lyödä kuin tyttö ja luistella kuin Noora Räty? Kiehtooko sinua kiivastempoinen ja strateginen joukkuepeli? Olet ehkä jo kokeillut lätkää, ringetteä, rugbya ja jefua, mutta Se Jokin on jäänyt puuttumaan? Olet kuullut roller derbystä, jossa naisilla on taitoja ja asennetta, muttet ole onnistunut vielä olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan?

Tilaisuutesi on tullut! Suomen värikkäin derbyseura Kallio Rolling Rainbow (SM-kulta 2013, Skate Odyssey -turnauspronssi 2014, SM-hopea 2014) järjestää ilmaisen open skaten Pasilan Urheiluhallilla la 30.5. klo 12 ja myös sinut on kutsuttu tutustumaan maailman parhaaseen lajiin. KRR:n sakkokurssi uusia luistelijoita ja tuomareita varten alkaa heinäkuussa viikolla 29.

Miten pääsen mukaan?
Ilmoittaudu ke 27.5. mennessä lähettämällä meiliä osoitteeseen coaching@rollingrainbow.com ja mainitsemalla ilmoittautumismeilissäsi kenkäsi, kypäräsi ja suojiesi koko (noudattelevat vaatekokoja) lainakamoja varten.

Tämän jälkeen merkitse kyseinen ajankohta kalenteriisi isolla punaisella sydämellä, pakkaa treenikassiisi vesipullon ja urheiluvaatteiden lisäksi kosolti reipasta retkimieltä ja valmistaudu rakastumaan.

Ilmoittautuminen ke 27.5. mennessä coaching@rollingrainbow.com
La 30.5.2015 kello 12.00-13.45
Pasilan urheiluhalli, Radiokatu 22
Tulethan paikalle viimeistään klo 11.45, jotta ehdimme etsiä oikeat lainakamat oikealle hahmolle.

Sakko- eli Fresh Meat kurssi uusille alkaa heinäkuussa viikolla 29! Tarkempaa infoa tulee myöhemmin nettisivuille ja facebookiin.

Joko mennään?

Briefly,

Come and try roller derby, the greatest sport ever, under the love and warmth of Kallio Rolling Rainbow!
Open skate on Sat 30 May at 12.00-13.45
At Pasila Urheiluhalli, Radiokatu 22
Sing up before Wed 27 May by e-mailing us your shoe, gear & helmet sizes (S/M/L) at coaching@rollingrainbow.com
We bring the skates and gear, you bring your water bottle, sportswear and enthusiastic attitude!
Freshmeat course for new skaters & refs will start in July, more info to come!