Kulta palasi Kallioon – KRR Suomen Mestarit 2015!

Kuva: Ville Päivätie, Star Pass Photos

 

Lauantaina Pasilassa ratkottiin roller derbyn Suomi Cupin neljä parasta sijaa.

Kulta palasi Kallioon, hopean nappasi Turku nousten takaisin mitaleille ja Tampere vei pronssin Helsinkiä vastaan. Tunnelma hallilla oli aivan katossa, kun kaikki pistivät parastaan, oli se sitten radalla, katsomossa, toimitsemassa, vapaaehtoishommissa tai muissa puuhissa. Ja fanit ympäri maailman pääsivät seuraamaan päivän mittelöitä livestriimin kautta. Jättikiitos Fanseat.com:lle kaiken tämän taltioimisesta ja välittämisestä suurelle yleisölle!

Mukana tapahtumassa oli myös ED energiajuoma, jonka voimin pelaajat antoivat kaikkensa joukkueensa eteen ja yleisö pysyi virkeänä koko neljän ottelun rupeaman ajan. Monen pelaajan jalasta löytyviä upeita WikkoSkates-luistimia oli taas ihasteltavana ja hypisteltävänä Pasilassa ja yksi onnekas voitti itselleen omat kustomoidut luistinkengät! Kaikkea tätä ja paljon muuta oli tarjolla vuoden jännittävimmässä Suomi Cupin turnauksessa.

Kuva: Ville Päivätie, Star Pass Photos

 

Kiitoskiitoskiitos kaikille pelaajille, toimitsijoille, vapaaehtoisille, kuvaajille, katsojille ja hengessä mukana olleille! Paljon oli etukäteen suunniteltu, puurrettu, harjoiteltu, valvottu, valmisteltu ja matkustettu ja päivä menikin kuin siivillä kaikkien antaman panoksen ansiosta!

Suomi Cupin kausi 2015 on nyt siis taputeltu. Kiitos tästä Roller Derby Finlandille, joka palkitsi illan päätteeksi vielä parhaimman blokkerin ja jammerin sekä Suomi Cupista että I-divisioonasta. Suomi Cupissa yleisön mielestä ansioituneimpana blokkerina palkittiin Tampereen #18 Elina Ruokoranta ja jammerina Kallion #72 Pretty Sick. Divarissa blokkereiden voiton vei Porvoon #42 Nössökissa ja jammereista Oulun #360 Tina Burner. Onnea ja perästä tullaan!

Tässä vielä päivän viralliset tulokset:

Välierät:

Kallio Rolling Rainbow (167) vs Tampere Roller Derby (89)
Helsinki Roller Derby (Queen B’s) (145) vs Dirty River Roller Grrrls (190)

Pronssipeli:

Tampere Roller Derby (205) vs Helsinki Roller Derby (Queen B’s) (163)

Finaali:

Kallio Rolling Rainbow (257) vs Dirty River Roller Grrrls (67)