MEDIALLE

Tee juttu roller derbystä – Kallio Rolling Rainbow’n mediapankki

Haluatko tehdä jutun roller derbystä tai haastatella harrastajaa? Täältä löydät yhteystiedot, kuvapankin ja logot

Kallio Rolling Rainbow on helsinkiläinen Suomessa ja maailmalla menestynyt roller derby -seura. Meitä on haastateltu muun muassa lajimme sukupuolten kirjon huomioivasta pohjasta kuin myös kontaktilajia harrastavina naisina ja elämäntapaurheilijoina.

Onko sinulla juttuidea mielessä? Tarvitsetko haastateltavan? Ota yhteyttä media@kalliorollingrainbow.fi tai alta löytyvällä lomakkeella, ja keskustellaan!

Mikä roller derby?

Roller derby on vauhdikas kontaktilaji, jossa kaksi joukkuetta kilpailevat pelissä rullaluistimilla. Yhdellä joukkueella on radalla kerralla viisi pelaajaa – yksi jammeri ja neljä blokkeria. Blokkerit samanaikaisesti sekä puolustavat että hyökkäävät pisteitä tekevälle jammerille. Jammeri kerää joukkuelleen yhden pisteen kustakin ohittamastaan vastajoukkueen pelaajasta. Suomessa roller derbyä on harrastettu 2010 alkaen, ja laji on laajentunut ja saavuttanut suosiota nopeasti. Suomessa pelataan vuosittain useampi alueellinen turnaus, kuten myös Suomen mestaruudesta kisaava Suomi Cup sekä alempi divaritason sarja.

Kuva- ja logopankki

Kallio Rolling Rainbow´n logo- ja kuvapankista löydät seuramme logot, sekä valikoiman kuvaajamme Ville Päivätien Star Pass Photosin kuvia seurastamme.

Yhteystiedot – Ota yhteyttä!

Tavoitat meidät alta löytyvällä lomakkeella tai seuraavista osoitteista:

Sosiaalisessa mediassa meidät löydät:

Tee juttu, ota yhteyttä!