Alkeiskurssit

Aloita roller derby Helsingissä!

Tervetuloa Kallio Rolling Rainbow’n roller derbyn alkeiskurssille syksyllä 2017! Kurssille voivat ilmoittautua kaikki ikään, sukupuoleen tai aiempaan urheilutaustaan katsomatta. Tarjoamme opetusta myös englanniksi.

Kurssille ilmoittautuminen tapahtuu liittymällä jäseneksemme tällä lomakkeella, jonka täyttämisen jälkeen saat sähköpostitse vahvistuksen ja henkilökohtaiset jäsenmaksutietosi. Ilmoittauduttuasi saat myös linkin alkeiskurssin Facebook-ryhmään ja treenikalenteriin, joissa aina päivitettyä lisätietoa.

Kurssi alkaa 9.9.2017 leirikoulupäivällä klo 9 – 14 Pasilan Urheiluhallissa. Tällöin sinulla pitäisi olla ensimmäinen jäsenmaksu 40€/kk maksettuna, omat varusteet hankittuna tai vuokravarusteet meiltä varattuna (25€/kk). Tämän jälkeen treenejä on lauantaiaamuisin klo 9 alkaen Pasilan Urheiluhallissa ja sunnuntaisin klo 12 – 14 Puistolan palloiluhallissa. Torstaisin voit myös osallistua kuntotreeneihin Väinämöisen ulkokaukalossa klo 17 – 19. Kurssi kestää marraskuun puoliväliin, jolloin suoritamme yhdessä luisteluun ja pelaamiseen valmistavan testin, ja olet valmis siirtymään joukkueisiin!

Mikäli sinua kiinnostaa tuomarointi luistimilla, on sinun hyvä osallistua alkeiskurssille, ja kurssin jälkeen maksat tuomarina pienempää jäsenmaksua, 10€/kk, jollet halua osallistua luisteluharjoituksiin. Jos luistelu ei ole sinun juttusi, kokeneet toimitsijamme auttavat sinut mielellään alkuun NSO-hommissa, eli pelin monissa ajanotto- ja tilastointitöissä. Toimitsijajäsenyys on niin ikään 10€/kk ja samoin kannatusjäsenyys, joka on mainio keino tukea paikallista roller derbyä ja osallistua kivaan yhteiseen tekemiseen!

Lisää tietoa lajista ja KRR:stä saat sivuiltamme ja tykkäämällä Facebook-sivustamme. Kaikki kysymykset osoitteeseen info@kalliorollingrainbow.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Roller derby on ovaalilla radalla pelattava kontaktilaji, jossa kaksi joukkuetta kilpailee toisiaan vastaan. Pisteitä roller derbyssä tekee kummankin joukkueen oma pisteidentekijä eli jammeri ohittamalla vastapuolen pelaajia kierroksella. Muut pelaajat yrittävät estää vastustajan jammeria etenemästä ja auttaa omaa jammeria ohittamaan vastustajia.