Alkeiskurssit

Tule Kallio Rolling Rainbow’n alkeiskurssille!

Haluatko pelata roller derbyä tai pikaluistella kuin Erin Jackson? Kiitää pitkin Helsingin rantaviivaa quad-luistimilla ensi kesänä? Liittyä Chicks in Bowlsiin ja rulettaa rampeilla? Koittaa jääluistelua ensimmäistä kertaa? Tai ihan vain kehittää vahvuutta, tasapainoa ja jalkatyöskentelyä hyvässä seurassa?

Mikä tahansa tyylisi on nyt tai tulevaisuudessa, Kallio Rolling Rainbow ja Helsingin Luisteluakatemia voivat auttaa sinut uuteen eläämäsi rullaluistimilla! Esittelyssä Kallion vanhimman ja hienoimman roller derby -seuran sekä kaupungin parhaiden pikaluistelu- ja roller derby -valmentajien yhteistyöhanke:

HELSINGIN LUISTELUAKATEMIAN VETÄMÄ LUISTELUN KYMPPIKURSSI

Mistä on kysymys?

Kyseessä on kuukauden mittainen, 10 kerran pikakurssi, jolla opitaan luistelun perusteet. Kurssin jälkeen voit edetä harjoittelemaan kilpailullista roller derbyä Kallio Rolling Rainbow’ssa, rentoa quad-luistelua Helsinki Reber Rollersin kanssa tai pikaluistelua Helsingin Luistinkiitäjien tai Helsingin Työväen Luistelijoiden kanssa. Tai sitten voit jatkaa luistelua ihan omaksi iloksesi ja häikäistä taidoillasi luistelukaukalossa tai roller-diskossa.

Missä ja milloin?

Harjoitukset ovat Pasilan UH&FIX Urheiluhallissa (Radiokatu 22). 25.1.-2.3. Kurssilla on kaksi harjoituskertaa viikossa, perjantaisin klo 18-20 ja lauantaisin klo 9-11.

Kenelle?

Kaikille. Meidän kokeneet valmentajamme räätälöivät kurssin ryhmät ja sisällön osallistujien iän, taitojen, kiinnostuksen ja edistymisen mukaan.

Mitä kamoja tarvitsen?

Tarvitset parin rullaluistimia, kypärän, polvisuojat, kyynärsuojat ja rannesuojat. Voit ostaa roller derby -aloittelijapaketin täältä. Voit myös kokeilla quad-luistimia avoimissa open skate -harjoituksissa. Jos sinulle löytyy sopiva koko, voit vuokrata quad-luistimet kurssille 15 euron lisähintaan. Valitettavasti emme voi antaa vuokraluistimia mukaasi kotiin, vaan ne täytyy säilyttää urheiluhallissa. Voit myös vuokrata inline-pikaluistimet, jos olet Helsingin Luistinkiitäjien tai Helsingin Työväen Luistelijoiden jäsen.

Mitä kurssi maksaa?

Voit valita eri vaihtoehdoista:

 • Jos olet yli 16-vuotias, voit tulla Kallio Rolling Rainbow’n jäseneksi 40 euron kuukausihintaan. Jäsenenä saat kaikki jäsenedut ja pääset osallistumaan kaikkiin KRR-aktiviteetteihin ja roller derby -kulttuuriin. Jäsenenä pystyt myös ostamaan Luisteluliiton roller derby -lisenssin ja vakuutuksen. Liity KRR-jäseneksi täältä.
 • Voit liittyä jäseneksi pikaluisteluseuraan: Helsingin Luistinkiitäjiin tai Helsingin Työväen Luistelijoihin 40/20 euron kausihintaan (yli 19-vuotiaat / alle 19-vuotiaat). Jäsenenä voit luistella Oulunkylän jääkaukalossa ilmaiseksi talvikauden ajan ja vuokrata pikaluistimet kauden ajaksi. Liity HTL-jäseneksi täältä ja HLK-jäseneksi täältä.
 • Voit olla liittymättä mihinkään seuraan ja maksaa vain luistelukurssista 40 euroa (+ mahdollinen quad-luistinvuokraus 15 euroa). Osallistumismaksu pitää maksaa ennen jokaista kurssia KRR:n tilille. 25.1. alkava kurssi pitää maksaa 24.1.2018 mennessä. Maksutiedot:
  • Vastaanottaja: Kallio Rolling Rainbow ry
   Tilinumero: FI92 5723 0220 2634 33, BIC: OKOYFIHH
   Viite: 1300
   Määrä: 40,00 EUR

Miten ilmoittaudun mukaan?

Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella. Jos sinulla on kysymyksiä alkeiskurssista, ole rohkeasti yhteydessä meihin Facebookissa tai sähköpostilla (info@kalliorollingrainbow.fi).

Derby-taidot jo hallussa?

Oletko suorittanut WFTDA:n taito- ja sääntötestin tai onko sinulla muuten hyvät luistelutaidot ja sääntötuntemus? Joukkueisiimme haetaan aina uusia pelaajia, joten liity seuramme jäseneksi jo nyt tällä lomakkeella.

Lisää tietoa lajista ja KRR:stä saat sivuiltamme ja tykkäämällä Facebook-sivustamme. Kaikki kysymykset osoitteeseen info@kalliorollingrainbow.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Roller derby on ovaalilla radalla pelattava kontaktilaji, jossa kaksi joukkuetta kilpailee toisiaan vastaan. Pisteitä roller derbyssä tekee kummankin joukkueen oma pisteidentekijä eli jammeri ohittamalla vastapuolen pelaajia kierroksella. Muut pelaajat yrittävät estää vastustajan jammeria etenemästä ja auttaa omaa jammeria ohittamaan vastustajia.