Alkeiskurssit

Aloita roller derby Helsingissä!

Ilmaiset open skate -kokeilukerrat

Paikka: Jätkäsaaren Bunkkerin 5. kerros, Helsinki (Itäinen Vaihdekuja 8)

Milloin: torstaisin klo 19.30 – 21.00 5., 12., 19. ja 26.1.2017.
Huom! Nopeat syövät hitaat: ajoissa paikalle tuleville löytyy lainaluistimista parhaiten kokoja. Sinun ei tarvitse ilmoittautua open skateen etukäteen. Facebook-event löytyy täältä!

Tammikuun luistelutunneille ja roller derbyn alkeiskurssille ovat tervetulleita kaikki ikään, sukupuoleen tai toimintakykyyn katsomatta. 

Ilmoittaudu alkeiskurssille

Roller derby -alkeiskurssimme starttaa helmikuussa 2017 ja kurssille mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä 30 nopeinta. Alkeiskurssilla harjoitellaan 2 kertaa viikossa. Tarvittaessa voit vuokrata meiltä edullisesti luistimia ja suojia kurssin ajan! Kysy lisää info@rollingrainbow.com tai alta löytyvällä lomakkeella!

Alkeiskurssille voit osallistua myös luistelematta/pelaamatta: toimitsijaryhmämme opastaa mielellään roller derbyn toimitsemisen saloihin joko luistelevan, raitapaitaisen tuomarin tai luistelemattoman pinkkipaitaisen NSO:n roolissa. Järjestämme opetusta suomeksi ja englanniksi.

Ilmoittaudu alkeiskurssille osoitteessa info@rollingrainbow.com tai alta löytyvällä lomakkeella!

Roller derby on ovaalilla radalla pelattava kontaktilaji, jossa kaksi joukkuetta kilpailee toisiaan vastaan. Pisteitä roller derbyssä tekee kummankin joukkueen oma pisteidentekijä eli jammeri ohittamalla vastapuolen pelaajia kierroksella. Muut pelaajat yrittävät estää vastustajan jammeria etenemästä ja auttaa omaa jammeria ohittamaan vastustajia.