Alkeiskurssit

Tule Kallio Rolling Rainbow’n alkeiskurssille!

Mistä on kysymys?

Kyseessä on kuukauden mittainen kurssi, jolla opitaan luistelun perusteet. Kurssin jälkeen voit edetä harjoittelemaan kilpailullista roller derbyä Kallio Rolling Rainbow’ssa tai sitten voit jatkaa luistelua ihan omaksi iloksesi ja häikäistä taidoillasi luistelukaukalossa tai roller-diskossa.

Missä ja milloin?

Seuraava alkeiskurssi järjestetään 11.9.-17.10.2020 Pasilan Urheiluhallilla.

Kenelle?

Kaikille vähintään 16-vuotiaille luistelijoille. Meidän valmentajamme räätälöivät kurssin ryhmät ja sisällön osallistujien iän, taitojen, kiinnostuksen ja edistymisen mukaan.

Mitä kamoja tarvitsen?

Tarvitset parin quad-rullaluistimia, kypärän, polvisuojat, kyynärsuojat ja rannesuojat. Voit ostaa roller derby -aloittelijapaketin Jam in the Boxista. Voit myös kokeilla quad-luistimia avoimissa open skate -harjoituksissa. Jos sinulle löytyy sopiva koko, voit vuokrata quad-luistimet kurssille 15 euron lisähintaan. Kamavuokra maksetaan näillä tiedoilla:

 • Vastaanottaja: Kallio Rolling Rainbow ry
 • Tilinumero: FI92 5723 0220 2634 33, BIC: OKOYFIHH
 • Viite: 330
 • Määrä: 15,00 EUR

Mitä kurssi maksaa?

Kurssi maksaa 40 euroa. Voit liittyä samalla Kallio Rolling Rainbow’n jäseneksi tai maksaa vain kurssimaksun liittymättä jäseneksi.

 • Jos olet yli 16-vuotias, voit tulla Kallio Rolling Rainbow’n jäseneksi 40 euron kuukausihintaan. Jäsenenä saat kaikki jäsenedut ja pääset osallistumaan kaikkiin KRR-aktiviteetteihin ja roller derby -kulttuuriin. Jäsenenä pystyt myös ostamaan Luisteluliiton roller derby -lisenssin ja vakuutuksen. Liity KRR-jäseneksi täältä.
 • Voit maksaa vain luistelukurssista 40 euroa. Osallistumismaksu pitää maksaa ennen jokaista kurssia KRR:n tilille. Maksutiedot:
  • Vastaanottaja: Kallio Rolling Rainbow ry
   Tilinumero: FI92 5723 0220 2634 33, BIC: OKOYFIHH
   Viite: 1300
   Määrä: 40,00 EUR

Miten ilmoittaudun mukaan?

Täytä ilmoittautumislomake. Jos sinulla on kysymyksiä alkeiskurssista, ole rohkeasti yhteydessä meihin Facebookissa tai sähköpostilla (info@kalliorollingrainbow.fi).

Derby-taidot jo hallussa?

Oletko suorittanut WFTDA:n taito- ja sääntötestin tai onko sinulla muuten hyvät luistelutaidot ja sääntötuntemus? Joukkueisiimme haetaan aina uusia pelaajia, joten liity seuramme jäseneksi jo nyt tällä lomakkeella.

Lisää tietoa lajista ja KRR:stä saat sivuiltamme ja tykkäämällä Facebook-sivustamme. Kaikki kysymykset osoitteeseen info@kalliorollingrainbow.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Roller derby on ovaalilla radalla pelattava kontaktilaji, jossa kaksi joukkuetta kilpailee toisiaan vastaan. Pisteitä roller derbyssä tekee kummankin joukkueen oma pisteidentekijä eli jammeri ohittamalla vastapuolen pelaajia kierroksella. Muut pelaajat yrittävät estää vastustajan jammeria etenemästä ja auttaa omaa jammeria ohittamaan vastustajia.