Alkeiskurssit

Aloita roller derby Helsingissä!

Pelaamaan Kallion joukkueisiin?

Oletko suorittanut WFTDA:n taito- ja sääntötestin tai onko sinulla muuten hyvät luistelutaidot ja sääntötuntemus? Joukkueisiimme haetaan aina uusia pelaajia, joten liity seuramme jäseneksi jo nyt tällä lomakkeella.

Opettelemaan quad-luistelua tai verestämään vanhoja alkeita?

Perinteisen viikoittaisen alkeiskurssin sijaan järjestämme keväällä 2018 kolme alkeisleiriä Helsingissä kerran kuussa. Leiripäivinä opetus etenee kevään kuluessa perusluistelutekniikasta aina pelaamiseen asti. Saat aina leirin jälkeen mukaasi helppoja kotitehtäviä, joiden avulla voit harjoitella seuraavaa kertaa varten kotona. Viimeisellä leirikerralla huhtikuussa suoritamme kansainväliset WFTDA-taitotestit ja ta-daa – olet valmis pelaamaan Kalliossa tai vaikka Kalaharissa.

Leirien hinta ja KRR:n jäsenyys

Voit osallistua joko yhteen, kahteen tai kaikkiin leiripäiviin. Yhden leirin hinta on 25 euroa ja kaikkien kolmen yhteispaketti on 60 euroa. Mikäli liityt seuramme jäseneksi, leiripäivät ovat sinulle ilmaisia. KRR:n pelaajan jäsenmaksu on 40€/kk. Jäsenenä pääset vaikuttamaan seuran asioihin ja osallistumaan toimintaan, tutustut kannustavaan ja avoimeen yhteisöön, saat tukea, vinkkejä ja kavereita harjoitteluun. Pääset myös treenaamaan harjoitustemme yhteydessä leireiltä saamiasi kotitehtäviä. Ilmoittaudu leireille tällä lomakkeella.

Varusteet ja varusteiden kertalainaus tai kuukausivuokra

Leireillä varusteisiisi kuuluvat quad-luistimet, polvi-, kyynär- ja rannesuojat sekä kypärä. Varusteita voi ostaa Helsingissä esimerkiksi Jam In The Box -verkkokaupasta tai käytettynä mm. Facebookin Derbykirppis Rollaattori -ryhmästä. Suojiksi käyvät mitkä tahansa kovikkeelliset suojat, ja esimerkiksi pyöräilykypärällä on ihan hyvä aloittaa. Lainaamme leiripäivien ajaksi luistimia ja varusteita etukäteen varanneille. Vuokraamme niitä myös jäsenillemme kuukausivuokrahintaan 15€/kk. Luistimet on hyvä olla olemassa kevään ajan, jos haluat harjoitella myös kotona.

 

Leirit keväällä 2018

Paikka: UH&FIX Pasila (Pasilan Urheiluhalli, Radiokatu 22)

Ohjaajat: Kallio Rolling Rainbow’n A-joukkueen pelaajat

Ilmoittaudu tällä lomakkeella.

Lauantai 3.2.2018 klo 9 – 14 (+iltaohjelma)

  1. Luistelutekniikka, perustaidot
  2. Sääntöjen ja strategian perusteita toiminnallisesti

Iltaohjelmassa yhteinen roller derbyn MM-kisakatsomo. Naisten MM-kisat järjestetään Manchesterissa 1. – 4.2.2018. http://www.rollerderbyworldcup.com/

 

Lauantai 3.3.2018 klo 9 – 14 (+iltaohjelma)

  1. Blokkaus- ja jammaustekniikkaa
  2. Toimitsijakoulutusta ja strategisia tehtäviä Suomi Cupin peleihin.

Iltaohjelmassa Suomi Cup -pelien seuraamista samassa hallissa. Suomi Cup on naisten kotimainen mestaruussarja, joka huipentuu finaaliturnaukseen SM-viikolla 6. – 8.7.2018. Leiripäivän iltana otteluohjelman mukaisesti kohtaavat Helsinki – Tampere sekä Oulu – Kouvola. http://www.rollerderbyfinland.com/suomi-cup/

 

Lauantai 21.4.2018 klo 9.30 – 20

Sääntökoe tulee olla itsenäisesti suoritettuna ennen leiriä.

  • 9.30 – 11.30 Toimitsijakoulutus
  • 12.00 – 13.00 Harjoituspelissä toimitseminen
  • 13.00 – 14.00 Ruokatauko
  • 14.00 – 16.00 Luistelutaitojen harjoittelu ja testaus
  • 16.30 – 18.30 Pakkaluistelun ja kaksinkamppailun harjoittelu ja testaus
  • 19.00 – 19.30 30 min harjoituspeli!

Lopuksi valmistujaiskemut, jee!!

 

 

Lisää tietoa lajista ja KRR:stä saat sivuiltamme ja tykkäämällä Facebook-sivustamme. Kaikki kysymykset osoitteeseen info@kalliorollingrainbow.fi tai alla olevalla lomakkeella.

Roller derby on ovaalilla radalla pelattava kontaktilaji, jossa kaksi joukkuetta kilpailee toisiaan vastaan. Pisteitä roller derbyssä tekee kummankin joukkueen oma pisteidentekijä eli jammeri ohittamalla vastapuolen pelaajia kierroksella. Muut pelaajat yrittävät estää vastustajan jammeria etenemästä ja auttaa omaa jammeria ohittamaan vastustajia.