Ilmaiset kokeilukerrat ja syksyn alkeiskurssi!

Tule ja ihastu roller derbyyn!

Tule kokeilemaan quad-luistelua ja tutustumaan roller derbyyn Kallio Rolling Rainbow’n kanssa! Avoimet, ilmaiset kokeilukerrat syksyllä 2017 seuraavasti:

  • La 5.8. klo 12.30 – 14.00 Pasilan Urheiluhalli (Radiokatu 22, sisähalli)
  • To 10.8. klo 18.30 -> Väinämöisen ulkokaukalo (Väinämöisenkatu, lähellä Hietsun rantaa), SÄÄVARAUS!
  • To 17.8. klo 18.30 -> Väinämöisen ulkokaukalo (Väinämöisenkatu, lähellä Hietsun rantaa), SÄÄVARAUS!
  • To 24.8. klo 18.30 -> Väinämöisen ulkokaukalo (Väinämöisenkatu, lähellä Hietsun rantaa), SÄÄVARAUS!

Saavuthan paikalle 30 min ennen alkamisaikaa niin pyrimme löytämään sinulle oikeankokoiset luistimet ja suojat. Jos sinulla on omia varusteita, esim. kypärää tai polvi-, kyynär- tai rannesuojia, ota ihmeessä mukaan! “Väiskin” rullakiekkokaukalo on ulkotila, joten jos ilma näyttää pahalta, tiedotamme kokeilukerran peruuntumisesta Facebookissa. Kaukaloa käyttävät klo 19 jälkeen myös muut luistelijat, joten otammehan huomioon myös heidät.

Roller derbyn alkeiskurssi syksyllä 2017

Seurava roller derbyn alkeiskurssimme alkaa 9.9. pitemmällä leiripäivällä Pasilan Urheiluhallissa. Alkeiskurssi kestää marraskuulle, ja luistelu- ja teoriatreenejä on 1 – 3 kertaa viikossa. Kurssille kannustamme hankkimaan omat varusteet, mutta seuramme vuokraa myös luistimia ja suojia niitä tarvitseville. Kurssin hinta on seuramme jäsenmaksu, 40€/kk. Kurssille voivat ilmoittautua kaikki ikään, sukupuoleen tai aiempaan urheilutaustaan katsomatta. Tarjoamme opetusta myös englanniksi.

Mikäli sinua kiinnostaa tuomarointi luistimilla, on sinun hyvä osallistua alkeiskurssille, ja kurssin jälkeen maksat tuomarina pienempää jäsenmaksua, 10€/kk, jollet halua osallistua luisteluharjoituksiin. Jos luistelu ei ole sinun juttusi, kokeneet toimitsijamme auttavat sinut mielellään alkuun NSO-hommissa, eli pelin monissa ajanotto- ja tilastointitöissä. Toimitsijajäsenyys on niin ikään 10€/kk ja samoin kannatusjäsenyys, joka on mainio keino tukea paikallista roller derbyä ja osallistua kivaan yhteiseen tekemiseen!

Alkeiskurssille voit ilmoittautua kokeilukerroissa ja laitamme myös sähköisen ilmoittautumisen käyntiin pian. Lisää tietoa lajista ja KRR:stä saat sivuiltamme ja tykkäämällä Facebook-sivustamme. Kaikki kysymykset osoitteeseen info@kalliorollingrainbow.fi tai yhteydenottolomakkeella.