TUE MEITÄ

Sponsoroi roller derbyä ja saa näkyvyyttä!

Haluatko tehdä yhteistyötä aktiivisen, nuoren ja pinnalla olevan urheilujoukkueen kanssa? Helsinkiläinen roller derby -seura Kallio Rolling Rainbow etsii koko ajan lisää tukijoita ja yhteistyökumppaneita.

Ota yhteyttä yhteistyömahdollisuuksistamme: sponsor.rollingrainbow@gmail.com tai alta löytyvällä lomakkeella!

Tarjoamme useita erilaisia mahdollisuuksia tukea urheilujoukkuettamme!

Missä sponsorimme näkyvät?

Sponsorina saat näkyvyyttä peliemme mainostuksessa, viestinnässä sekä esimerkiksi esittelypisteellä, ratamainoksissa, juonnoissa tai arvontapalkintoina. Pelejä on vuosittain useita Yhdysvalloista Suomeen. Kohdeyleisömme on 18-40 -vuotiasta, nuorta, kaupunkilaista sekä bränditietoista, joka arvostaa kaupunkikulttuurin ja naisten urheilun tukemista, ja brändinne tai yrityksenne saavuttaisi heidän paikan päältä tapahtumista someen asti.

Voimme sopia juuri kullekin sponsorille parhaat ratkaisut näkyvyyden muodoille. Miten te haluaisitte näkyä somessamme, nettisivuillamme, tai tapahtumissamme? Ota yhteyttä, ja keskustellaan!

Mitä sponsorimme tukevat?

Yhteistyökumppaneidemme tuki käytetään kokonaisuudessaan seuran urheilutoimintaan ja sen kehittämiseen. Seuran toiminta perustuu vapaaehtoisten tekemään työhön eikä hallintokuluja juuri synny. Suurimmat kulut meille ovakin harjoitustilojen vuokrat sekä pelimatkat.

Lisäksi perustoimintaamme tukevia tuotelahjoituksia voivat olla esimerkiksi ratateipit, jääpussit, välipalatarpeet tai lajitarvikkeet sekä erilaiset arpajaispalkinnoksi sopivat tuotteet.

Roller derby aktivoi urheilun pariin usein harrastajia, joita muut lajit eivät tavoita. Seura kohottaa jäsentensä ja lajista kiinnostuneiden fyysistä kuntoa sekä innostaa uusia ihmisiä urheilun ja yhteisöllisen harrastuksen pariin. Seurallemme on myös tärkeää edistää ihmistenvälistä yhdenvertaisuutta kansallisuuteen, ihonväriin, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntaukseen katsomatta.

Miten aloittaa sponsorointi?

Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen sponsor.rollingrainbow@gmail.com, alta löytyvällä lomakkeella tai sponsoriyhteyshenkilöömme Erika Luotoon puhelimitse 0503515989, ja voimme sopia juuri teille sopivan sponsorointipaketin!

Iso kiitos kiinnostuksestasi seuraamme kohtaan!