Tutustu roller derbyyn näytösottelussa 26.5. Hesarilla

Toukokuun lopussa on kalliolaisilla (ja kalliolaismielisillä) ainutlaatuinen mahdollisuus tulla seuraamaan tiukkaakin tiukempaa toimintaa seuran sisäisessä ottelussa, kun kaksi kotitiimiä, Fisters Of Mercy ja Les Bombas, ottavat yhteen Helsingin Urheilutalolla.

Tapahtumassa on yleisölle tarjolla paitsi vauhtia ja kovaa kontaktia lähietäisyydeltä, myös opastusta roller derbyn saloihin. Illan aikana on myös mahdollista ilmoittautua luistelijaksi tai tuomariksi KRR:n seuraavalle alkeiskurssille, jos pupu ei mene kalsariin itse ottelussa.

Ja eipä myöskään unohdeta (ironisesti/sarkastisesti) megakreisejä skaboja ja timanttista väliaikaohjelmaa! Mikroshortseja! Tutuja! Verkkosukkia! Burleskia! Tasseleita… NOT! Vaan 2 x 30 minuuttia hikistä blokkausta ja jammausta, kovia taklauksia, hillittömiä harhautuksia, yhteishengen hurmaa, onnistumisen iloa ja epäonnistumisen kyyneliä! Voitontahtoa, kannatuslauluja, musiikkia ja mieletöntä tunnelmaa, jonka roller derby haluaa tuoda takaisin joukkueurheiluun!

Lisätietoja seuraa pian…

Fisters Of Mercy

Les Bombas