Viikonloppureissu Eurooppaan? Muista nämä vinkit!

TOP5 pakkaus- ja tuliaisvinkit by Kinapori Fistfunkers

Turnausmatkat kouluttavat pakkaamaan tehokkaasti. Matkatavaroita pitää tyypillisesti karsia varsin rankasti. Kaikki roller derby -turnausmatkalla tarpeelliset kamat on kuitenkin aivan mahdollista saada mahtumaan käsimatkatavaroihin! Näillä vinkeillä onnistut. Kinaporin tehopakkaukset Kaaos (911), Edgehog (234) ja NSO/penkkihahmo Puppy Shredder tarjoavat tuliaisina Ranskan Caenissa pidetystä Slip It -turnauksesta arvokkaat vinkit, jotka pätevät kotimaankin turnausmatkailussa.

1. Hyödynnä raot!

Luistinten sisään mahtuu vaikka mitä: vaihtorullat, ehkä jopa pelipaita tai kaks, ja jopa mikroshortsit, jos on tosi pienet. Isompien luistinten sisään mahtuu enemmän, pienet luistimet vie toisaalta itsessään vähemmän tilaa. Muista diagonaalinen ajattelu kun etsit rakoja hyödynnettäväksi.

2. Jätä suoristusrauta kotiin.

“Matkustan sen kanssa aina mut vikan pelin ja jatkojen välissä ei oikeesti ikinä ehi mitään suoristamaan. Ja tulee miettineeksi MIKSI, TAAS”, pohtii Shredder. Joudut ehkä luopumaan viikonlopuksi myös osasta rutiinikemikaaleja.

3. Muista lämmittelypaita.

Keski-Euroopassa on sisätiloissa yleensä vähän viileetä. Jopa viileämpää kuin Bunkkerissa. Hyvällä tsägällä venuen merch-pöydästä kyllä löytyy yhtä upeita huppareita kuin meiltä, mutta, no, kaiken varalta.

Kallio Rolling Rainbow -vyölaukku4. Käteistä.

Joko itselle tai joukkuekavereille, kunhan joltain löytyy. Siinä hyvin todennäköisessä tapauksessa, että venuelta löytyy upea merch-pöytä. Parhaimmillaan merch-pöytä tarjoaa myös mahiksen hankkia mahdollisesti kotiin unohtuneita, hajonneita tai ihan vaan upgreidausta odotelleita varusteita.

5. KRR-vyölaukku.

“KRR-vyölaukku OLISI OLLUT hyödyllinen… Kaikista treenivaatteista puuttui taskut, eli esim. kännykkää piti omalla ajalla venuella kantaa käsissä”, Kaaos tiivistää mitä Ranskassa kaipasi. “Vyölaukku tosiaan best ja toimii aina!”, Edgehog komppaa. Onhan se myös valtavan tyylikäs. Hanki omasi KRR:n tapahtumista, esimerkiksi Kallio FINvitationalista. 

 

Kaaos #911 kiihdyttää jammerina. Photo © lightfield

Kaaos #911 kiihdyttää. Photo © lightfield

Mainitut vinkit hyödyntämällä jää tilaa tuliaisille, tässä Ranskan parhaimmistoa:

1. Turnausvoitto.

Ei ihan välttämätön, mutta mukava tuliainen.

2. Fiilistä ja kokemusta.

Tuot varmasti tullessasi vaikket haluaisikaan. Tähän saattaa sisältyä myös tiukan rutistuksen jälkeinen stressinhelpotusflunssa, joka saa aina oman tieteellisen nimensä, kuten Ranska-kuppa.

3. Käsiohjelma.

“Ehdoton must!” Konmari-hengessä voit toki vain ottaa käsiohjelmasta vain kuvan ja säilöä sen vaikka Instagramiin. Mutta kivoja myös hiplailtuina.

Kallio Rolling Rainbown kannustusviiri Caenin kotijoukkueelta4. Pelaajapalkinnot ja lahjukset.

Best jammer, blocker, player, jatkot – mitä teet, kun voitat kaikki? Usein myös kaikki saavat jotain, kuten ihanan Caenin joukkueen koko yleisölle askartelemat kannustusviirit.

5. Simpukankuoria Normandian rannoilta.

Niitä ei saa muualta kuin Normandian rannoilta <3

Simpukoita Normandian rannoilta.